11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Nedeniyle Hastanemizde Fidan Dikimi Yapıldı
11 Kasım 2022

7 Kasım 2019 tarihli Resmi Gazete’ de yayımlanan Cumhurbaşkanlığının 2019/24 sayılı Genelgesi ile, ülkemizin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, erozyon kontrolünü teşvik ederek toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevre değerlerini korumak, ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, toplumun çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak amacıyla her yıl 11 Kasım gününün “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanması uygun görüldü. Hastanemizde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği kapsamında fidan dikimi yapıldı.

• 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Nedeniyle Hastanemizde Fidan Dikimi Yapıldı 3.jpeg
  • 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Nedeniyle Hastanemizde Fidan Dikimi Yapıldı 2.jpeg
  • 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Nedeniyle Hastanemizde Fidan Dikimi Yapıldı 4.jpeg
  • 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Nedeniyle Hastanemizde Fidan Dikimi Yapıldı 1.jpeg