Hastanemizde Organ Bağışı Standı Kuruldu
04 Kasım 2022

Hastanemizde Organ Bağışı Standı Kuruldu
         3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında Battalgazi Devlet Hastanesi Organ Bağışı Birimi tarafından Organ Bağışı Standı kuruldu.

Organ Bağışı Birimi tarafından hastanenin zemin katında poliklinik girişinde kurulan stantta hastaneye başvuran hasta ve hasta yakınlarına

-organ bağışının önemini anlatmak,

-organ bağışı sayısını arttırmak,

-halkın organ bağış bilincini geliştirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla broşürler dağıtıldı ve vatandaşlar organ bağışına davet edildi.

Organ Bağışı demek geleceğe umut olmak demektir. Bu yüzden tüm vatandaşlarımıza ‘ORGAN BAĞIŞI İLE GELECEĞE UMUT OLUN’ diyoruz. Bağışlarınızla HAYAT DEVAM ETSİN. Tüm halkımızı organ bağışına davet ediyoruz.

• Hastanemizde Organ Bağışı Standı Kuruldu 1.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-11-04 at 14.46.16 2.jpeg