Hastanemizde Hekimlerimiz İçin Sosyal Amaçlı Salon Oluşturuldu

• WhatsApp Image 2022-10-12 at 08.56.59 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-10-12 at 08.56.58.jpeg
  • DNHDRGDFGR.jpeg

Hekimlerimiz için oluşturulan ‘sosyal amaçlı salon’ Malatya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Erhan BERK, Malatya Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Sezai DEMİREL, Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Erol KARAASLAN ve hastane idarecilerimizin katılımı ile hizmete girdi.

Sosyal amaçlı salonumuzda hekimlerimizle bir araya gelerek sohbet eden Malatya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Erhan BERK, hekimlerin istek ve temennilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. ‘Hekimlerimizin sosyalleşmesi ve dinlenmesi için yapılan alan hayırlı olsun.’ dileklerinde bulundu.

Sosyal amaçlı salon hekimlerimizin beğenisini ve takdirini topladı. Başhekim Doç. Dr. Erol KARAASLAN ‘Hastanemiz her geçen gün fiziki ve genel durumu bakımından kendini geliştirmektedir. Hekimlerimiz için sosyal amaçlı salon oluşturulmuştur. Buradaki amacımız yoğun mesai harcayan hekimlerimizin dinlenmesi, sosyalleşmesi ve motivasyon sağlanmasıdır.’ diye belirtti.

Malatya Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Sezai DEMİREL ‘Meslektaşlarım adına mutluluk duyuyorum. Kaynaşmak için, deontoloji için çok faydalı oldu. Diğer hastanelere de örnek olmasını diliyorum, hayırlı olsun.’ dileklerinde bulundu.