35 Yıllık Bağımlılığı Sigara Bırakma Polikliniği Sayesinde Son Buldu
30 Eylül 2022

Yaklaşık 35 yıl önce başladığı sigarayı, defalarca denemesine rağmen bırakamayan Mehmet Bey Battalgazi Devlet Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniğinden aldığı profesyonel destek sayesinde bağımlılıktan kurtuldu. Mehmet Bey ‘’Sigara kullanırken çıkamadığım merdivenleri, yokuşları şimdi rahatlıkla çıkıyorum. Sigaranın sebep olduğu sağlık sorunlarımdan kurtuldum. Daha rahat nefes alıyorum ve öksürüğüm kesildi. Başta ailem olmak üzere tüm tanıdıklarım sigarayı bıraktığım için mutluluğuma ortak oldular. Öncelikle Aile Hekimi Uzmanı Doktor Beyza Hanım’a ve bize bu imkanları sunan Malatya Battalgazi Devlet Hastanesine teşekkürlerimi sunarım.’’ dedi.

Pek çok bağımlı ya sigarasız yapamayacağını düşünüyor ya da bırakma sürecinde yaşayacaklarından endişe ediyor. Mehmet Bey Battalgazi Devlet Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniğinde hekimimiz Uzm. Dr. Beyza Güzide Özerol’dan aldığı profesyonel destek ile bağımlılıktan kurtuldu. Aile Hekimi Uzm. Dr. Beyza Güzide Özerol ’’ Bağımlılığı yenmek için profesyonel destek almak gerekiyor. Profesyonel destek alın ve sayısız hastalığa yakalanma riskini azaltın.’’ diye belirtti.

Bağımlılığınızdan kurtulup sigarasız bir hayata ‘merhaba’ demek için Battalgazi Devlet Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniğimiz hizmetinizdedir.